FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: ISTRAGA O NAMJEŠTANJU REZULTATA PROŠIRENA NA JOŠ DVA IGRAČA

MILANO, 21. svibnja (Hina/dpa) - Još dvojica talijanskih prvoligaškihnogometaša povezana su s istragom vezanom za namještanje rezultatautakmica koju vodi talijanska anti-mafijaška policija. Riječ je obraniču Sampdorije Stefanu Bettariniju, te veznom igraču ModeneAntoniju Marascu.
MILANO, 21. svibnja (Hina/dpa) - Još dvojica talijanskih prvoligaških nogometaša povezana su s istragom vezanom za namještanje rezultata utakmica koju vodi talijanska anti-mafijaška policija. Riječ je o braniču Sampdorije Stefanu Bettariniju, te veznom igraču Modene Antoniju Marascu.

Osim Bettarinija i Marasca, istraga je proširena i na dvojicu niželigaških igrača, te pet osoba koje nisu članovi niti jednog kluba.

Napuljski istražitelji Filippo Beatrice i Giuseppe Narducci povezali su te igrače s mafijaškom organizacijom Camorrom od koje su navodno primali novac kako bi namještali rezultate utakmica, a zbog zarade na kladionicama.

Kao dokaz o umiješanosti Bettarinija i Marasca u namještanje rezultata istražitelji su se poslužili snimljenim telefonskim razgovorima. Njih dvojica, inače bivši suigrači iz Venezije, kontaktirali su telefonom čak devet puta u dva dana uoči dvoboja Modene i Sampdorije odigranog 25. travnja u kojemu je Modena pobijedila sa 1-0.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙