FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZA VRIJEME GUŽVI U PROMETU, NIJEMCI RAZMIŠLJAJU O SEKSU

BERLIN, 21. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Jedna trećina njemačkihvozača sanjari o seksu tijekom gužvi u prometu, dok njih samo desetposto razmišlja o alternativnim cestama na kojima možda nema tolikogbroja automobila, prema novom istraživanju o navikama njemačkihvozača.
BERLIN, 21. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Jedna trećina njemačkih vozača sanjari o seksu tijekom gužvi u prometu, dok njih samo deset posto razmišlja o alternativnim cestama na kojima možda nema tolikog broja automobila, prema novom istraživanju o navikama njemačkih vozača.

Osam posto njemačkih vozača razmišlja o tome koliko goriva imaju u spremniku, sedam posto o svom sljedećem obroku, a sedam posto o tome kako moraju otići na zahod. Šest posto ispitanika kazalo je da tijekom zastoja u prometu razmišljaju o svojoj karijeri.

Svaki deseti Nijemac-vozač u takvim sitaucijama razmišlja o svojoj obitelji, a njih sedam posto o onome što mraoju kupiti prije odlaska kući.

Auto Club Europa iz Stuttgarta, koji je proveo ovo istraživanje, objavio je da je u ovoj anketi sudjelovalo 1.833 vozača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙