FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA-GOSPODARSTVO-ZA PETAK, 21. SVIBNJA

ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 21. svibnja.
ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 21. svibnja.

ZAGREB - U povodu uspjeha hrvatskih inovatora na Međunarodnom sajmu inovacija "Inpex 2004" koji je održan u Pittsburghu, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić sastat će se sa nagrađenim inovatorima. Tom prigodom bit će predstavljen i projekt "Inovacija" iz programa poticanja malog i srednjeg poduzetništva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (13,00 sati, Velika dvorana Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Na inicijativu Hrvatske gospodarske komore (HGK) strukovne će komore radi afirmiranja stajališta struke potpisati Sporazum o stručnoj suradnji. Sporazum će potpisati Hrvatska komora arhitekata i inženjera u graditeljstvu, HGK, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska odvjetnička komora, Hrvatska stomatološka komora i Hrvatska veterinarska komora (10,00 sati, Bijeli salon HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatske građevinske tvrtke u prošloj su godini obavile građevinskih radova u inozemstvu u vrijednosti od 1,24 milijardr kuna, što je za 1,9 posto više nego u godini prije. Istodobno, vrijednost lani ugovorenih narudžbi građevinskih radova domaćih tvrtki u inozemstvu iznosila je 1,38 milijardi kuna. To je za 17 posto veća vrijednost ugovorenih radova nego u prethodnoj godini, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. Daleko najveća vrijednost građevinskih radova odnosi se na radove obavljene u Njemačkoj, u vrijednosti od 950,2 milijuna kuna, što predstavlja čak 76,3 posto od ukupnog iznosa izvršenih građevinskih radova u inozemstvu u 2003.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙