FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIJELA KUĆA POZDRAVLJA NOVOG INDIJSKOG PREMIJERA

WASHINGTON, 20. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik GeorgeW. Bush "srdačno" je pozdravio novoimenovanog indijskog premijeraManmohana Singha s kojim kani poboljšati indijsko-američke odnose,izjavio je u četvrtak službeni predstavnik Bijele kuće ScottMcClellan.
WASHINGTON, 20. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush "srdačno" je pozdravio novoimenovanog indijskog premijera Manmohana Singha s kojim kani poboljšati indijsko-američke odnose, izjavio je u četvrtak službeni predstavnik Bijele kuće Scott McClellan.

"S veseljem smo primili vijest da će doktor Singh voditi novu indijsku vladu", izjavio je službeni predstavnik za tisak.

Dodao je da američka uprava želi "surađivati s njim i s njegovom vladom kako bi još više poboljšali odnose između Sjedinjenih Država i Indije koji se temelje na zajedničkom probitku i na zajedničkim demokratskim vrijednostima".

Nakon pobjede Kongresne stranke na nedavnim izborima, ekonomist Manmohan Singh (71) najvjerojatnije će u subotu položiti prisegu i tako postati prvi premijer iz redova manjine sikha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙