FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LINIĆ: u idućem se razdoblju može očekivati porast cijena i inflacije

RIJEKA, 20. svibnja(Hina) - Član glavnog odbora SDP-a i saborskizastupnik Slavko Linić na večerašnjoj je proširenoj sjednici riječkogSDP-a rekao da se "u idućem razdoblju može očekivati porast cijena iinflacijski poremećaji, a da je SDP u svom mandatu držao inflaciju podnadzorom".
RIJEKA, 20. svibnja(Hina) - Član glavnog odbora SDP-a i saborski zastupnik Slavko Linić na večerašnjoj je proširenoj sjednici riječkog SDP-a rekao da se "u idućem razdoblju može očekivati porast cijena i inflacijski poremećaji, a da je SDP u svom mandatu držao inflaciju pod nadzorom".

Ustvrdio je da se HDZ "dodvorava" trgovcima i velikim sustavima odlukom o smanjenju PDV-a za dva posto, pokazujući neodgovornost prema poreznoj politici.

Linić je kazao i da HDZ vodi netransparentnu privatizaciju te upozorio da ne bi trebalo privatizirati Hrvatske željeznice dok se one ne konsolidiraju i moderniziraju. Govoreći o cestogradnji, rekao je da se sada radovi ne plaćaju i da kasne, ali da će o tome SDP govoriti nakon 30. lipnja.

Linić je također rekao da je HDZ u predizbornoj kampanji upozoravao da je za SDP-ova mandata na vlasti poskupljivalo gorivo, a da je SDP prije dolaska na vlast tvrdio da toga neće biti, no da se sada to događa u HDZ-ovu mandatu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙