FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA PETAK 21. SVIBNJA

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 21. svibnja.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 21. svibnja.

BRIJUNI - Peta međunarodna radionica Zaklade 2020. pod nazivom "Kako možemo vjerovati jedni drugima?" održat će se od 20. do 23. svibnja pod pokroviteljstvom predsjednika Stjepana Mesića. Sudjeluju političari, znanstvenici i gospodarstvenici iz Hrvatske i svijeta, a o važnosti povjerenja u upravljanje državom u današnjem svijetu na Brijunima će razgovarati predsjednici Mesić, Janez Drnovšek (Slovenija), Filip Vujanović (Crna Gora) predsjedatelj Predsjedništva BiH Sulejman Tihić i predsjednik SiCG-a Svetozar Marović.

Zaklada 2020. osnovana je u studenome 1999. sa željom da pridonese razvoju Hrvatske kao demokratske i moderne europske države u sljedećih dvadeset godina.

(i u subotu, 22. svibnja)

STUBIČKE TOPLICE - Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt otvorit će prvu sesiju seminara "Hrvatska i međunarodno kazneno pravo" koji u Stubičkim Toplicama u hotelu "Matija Gubec" organiziraju Ministarstvo pravosuđa i Pravosudna akademija u suradnji s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju.

Sudionicima seminara priređena u okviru priprema hrvatskoga pravosuđa za preuzimanje suđenja za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj obratit će se i tajnik Međunarodnoga kaznenog suda Hans Holthius, veleposlanik OESS-a Peter Semneby, predsjednik Vrhovnoga suda Ivica Crnić i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

(i 22. svibnja)

DUBLIN - Završni dan boravka Irskoj izaslanstvo Hrvatskog sabora s predsjednikom Vladimirom Šeksom na čelu trebalo bi posjetiti hrvatsko veleposlanstvo u Dublinu te razgovarati s državnim ministrom za europska pitanja u irskom Ministarstvu vanjskih poslova Dickom Rocheom.

MOSKVA - Sastanak na vrhu Rusije i Europske unije.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Nataša Barac

Prijepodne: Renata Tomašević

Popodne: Srđan Baković, Darko Vlahović

Navečer: Sonja Djerasimović

Tel: ** 385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙