FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

predsjednik mesić ručao s predstavnicima dijabetičkih udruga

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - U sklopu "Tjedna zdrave prehrane"predsjednik Republike Stjepan Mesić susreo se danas s predstavnicimaHrvatskog saveza dijabetičkih udruga, koji su mu uručili dvijeknjižice recepata "Kuharica za dijabetičare" i "Kuharica za zdravosrce" te ga počastili dijetalnim ručkom u restoranu Klubaknjiževnika.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - U sklopu "Tjedna zdrave prehrane" predsjednik Republike Stjepan Mesić susreo se danas s predstavnicima Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, koji su mu uručili dvije knjižice recepata "Kuharica za dijabetičare" i "Kuharica za zdravo srce" te ga počastili dijetalnim ručkom u restoranu Kluba književnika.

"Da mi netko nije rekao da je to dijetalni ručak ja ne bih znao jer je bio raznovrstan. Bilo je tu svega - mesa, ribe, povrća, a ja vam nisam baš od nekakvih dijeta", rekao je Mesić nakon ručka.

"Tjednom zdrave prehrane" Hrvatski savez dijabetičkih udruga slavi svoju 50. godišnjicu.

Prema podacima udruga, u Hrvatskoj ima 130.000 oboljelih od šećerne bolesti, od čega više od 50.000 samo u Zagrebu. Među njima je i 700 djece do 14 godina života.

Procjenjuje se da na svakog oboljelog dijabetičara dolazi još jedan za kojeg se ne zna da boluje od šećerne bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙