FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SASTAV MALTE ZA UTAKMICU S NJEMAČKOM

VALLETTA, 20. svibnja (Hina/Reuters) - Izbornik nogometnereprezentacije Malte, koja će u kvalifikacijama za SP 2006. godineigrati u skupini s Hrvatskom, objavio je popis igrača za prijateljskuutakmicu s Njemačkom, što će se igrati 27. svibnja. Na popisuizbornika Horsta Heesea nalazi se 19 igrača.
VALLETTA, 20. svibnja (Hina/Reuters) - Izbornik nogometne reprezentacije Malte, koja će u kvalifikacijama za SP 2006. godine igrati u skupini s Hrvatskom, objavio je popis igrača za prijateljsku utakmicu s Njemačkom, što će se igrati 27. svibnja. Na popisu izbornika Horsta Heesea nalazi se 19 igrača.

Osim Malte i Hrvatske u osmoj skupini kvalifikacija za SP 2006. nalaze se Švedska, Bugarska, Island i Mađarska.

VRATARI: Saviour Darmanin (Pieta Hotspurs), Mario Muscat (Hibernians)

OBRANA: Ian Azzopardi (Floriana), Roderick Briffa (Birkirkara), Jeffrey Chetcuti (Sliema Wanderers), Luke Dimech (Mansfield, England), Brian Said (Sliema Wanderers), Steve Wellman (Floriana)

VEZNI RED: William Camenzuli (Birkirkara), Cleaven Frendo (Pieta Hotspurs), Stefan Giglio (Sliema Wanderers), Peter Pullicino (Hibernians), Gareth Sciberras (Pieta Hotspurs), Noel Turner (Sliema Wanderers), Antoine Zahra (Birkirkara)

NAPADAČI: Andrew Cohen (Hibernians), Michael Mifsud (Sliema Wanderers), Ivan Woods (Pieta Hotspurs), Antoine Zahra (Hibernians)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙