FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRAH BAČEN NA BLAIRA BEZOPASAN

LONDON, 19. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Udruga za zaštitu prava očeva"Fathers 4 Justice" (Očevi za pravdu), koja je u srijedu izvelaspektakularni prekid parlamentarnog zasjedanja u Westminsteruzaprašivši premijera Tonyja Blaira, primjenila je metode poznateekološke udruge Greenpeace.
LONDON, 19. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Udruga za zaštitu prava očeva "Fathers 4 Justice" (Očevi za pravdu), koja je u srijedu izvela spektakularni prekid parlamentarnog zasjedanja u Westminsteru zaprašivši premijera Tonyja Blaira, primjenila je metode poznate ekološke udruge Greenpeace.

Dvojica zagovornika prava očeva izazvala su paniku u Donjem domu tijekom tjednog aktualnog sata nakon što su po Blairu prosuli ljubičasti prah.

Poslije se utvrdilo da se radi o obojenom brašnu, no zastupnici su ipak bili evakuirani a zasjedanje prekinuto na više od jednog sata.

Spomenuta udruga je osnovana 2002. godine i zalaže se za prava očeva, te baka i djedova, kako bi što češće viđali djecu i unuke nakon rastave roditelja.

Na svojoj internetskoj stranici, "Očevi za pravdu" podupiru "nenasilne i spektakularne akcije s dozom humora, na način Greenpeacea".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙