FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeno novo Verbumovo izdanje: "Pomrčina sunca" Michaela D. O'Briana

SPLIT, 19. svibnja 2004. (Hina) - Nakladna kuća Verbum iz Splitapredstavila je danas roman "Pomrčina sunca" poznatoga suvremenogkanadskog pisca Michaela D. O'Briana, što je osma knjiga u Verbumovojbiblioteci Stilus, a druga O'Brianova izdana na hrvatskom jeziku,rekao je glavni urednik Verbuma Petar Balta.
SPLIT, 19. svibnja 2004. (Hina) - Nakladna kuća Verbum iz Splita predstavila je danas roman "Pomrčina sunca" poznatoga suvremenog kanadskog pisca Michaela D. O'Briana, što je osma knjiga u Verbumovoj biblioteci Stilus, a druga O'Brianova izdana na hrvatskom jeziku, rekao je glavni urednik Verbuma Petar Balta.

"Njegov prvi roman preveden na hrvatski jezik 'Posljednja vremena', objavljen 2002. , prodan je u pet tisuća primjeraka i dugo je bio na ljestvici najprodavanijih knjiga, a uskoro će biti objavljeno i drugo izdanje", rekao je direktor Verbuma Miro Radalj. Nadamo se da će i "Pomrčina sunca" biti jednako uspješna, dodao je, ističući kako se taj roman sigurno može svrstati među apsolutne hitove katoličke literature.

Roman "Pomrčina sunca" apokaliptički je triler koji otvoreno preispituje duhovno i političko stanje našega doba dajući istodobno poruku nade. Roman je smješten u naše okružje, svijet u kojem živimo, među obične ljude - od djece, preko svećenika, do obitelji, bilo katoličkih ili protestantskih. "Pomrčina sunca" obiluje zapletima, ubojstvima i medijskim manipulacijama.

Verbum i tim naslovom nastavlja nastojanja da hrvatskoj čitateljskoj publici učini dostupnima najaktualnija i najznačajnija djela kršćanske tematike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙