FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VAŽNA OBAVIJEST KORISNICIMA: ISPRAVAK NASLOVA VIJESTI BR. HNA 9916 - PRIVREDNA BANKA ZAGREB I ...

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da isprave naslovvijesti HNA9916, umjesto HTNET ispravno treba stajati HTmobile.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da isprave naslov vijesti HNA9916, umjesto HTNET ispravno treba stajati HTmobile.

Naslov ispravno glasi:

PRIVREDNA BANKA ZAGREB I HTMOBILE POKRENULI ZAJEDNIČKU USLUGU MPAY

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Operater mobilne telefonije HTmobile i Privredna banka Zagreb (PBZ) pokrenuli su zajedničku uslugu plaćanja putem mobilnog telefona - mPay koja će se moći koristiti na više od dvije tisuće prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Putem mPay-a vlasnici računa ili kreditnih kartica PBZ-a ili American Expressa (AMEX) koji su ujedno klijenti HTmobilea moći će putem mobilnih telefona obavljati plaćanja na prodajnim mjestima (u prodavaonicama putem POS terminala) te režijskih i komunalnih računa.

Također, moći će kupovati putem Interneta te koristiti bankarske usluge i HTmobile usluga, poput nadoplate Simpa računa i sl.

Do sada su potpisani ugovori o prihvatu mPay sustava plaćanja s više velikih supermarketa i trgovinama prehrambenih proizvoda, trgovina odjeće i obuće, tehničkih proizvoda i proizvoda za kućanstvo, ljekarnama, hotelima, restoranima, benzinskim crpkama itd.

Sva će prodajna mjesta biti obilježena znakovima mPay prihvata, a do ljeta ih se očekuje više od pet tisuća. Aktivacija mPay usluge je besplatna te se u promotivnom razdoblju, do kraja ove godine ne naplaćuje niti godišnja naknada, koje će od 1. siječnja 2005. iznositi 75 kuna.

Uskoro će mPay biti moguće koristiti i pri plaćanju režija i komunalnih računa, kao i kupovina putem Interneta. Do sada je niz komunalnih tvrtki izrazio interes za uključivanje u mPay uslugu.

U drugoj fazi, mPay usluga omogućit će i korištenje niza bankarskih usluga putem mobilnog telefona te jednostavnije korištenje HTmobile usluga, kao što je nadoplata Simpa računa. Usluga je otvorene platforme pa će biti ponuđena i drugim zainteresiranim institucijama, bankama i mobilnim operaterima.

(Hina) xrub yds

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙