FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U SAVI KOD ŠČITARJEVA PRONAĐEN LEŠ NEPOZNATE ŽENE

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - U rijeci Savi kod Ščitarjevanedaleko Zagreba jutros je pronađen leš nepoznate žene, na kojem,prema prvim informacijama, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti,doznaje se u policiji.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - U rijeci Savi kod Ščitarjeva nedaleko Zagreba jutros je pronađen leš nepoznate žene, na kojem, prema prvim informacijama, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, doznaje se u policiji.

Policija i vatrogasci su u mjestu Drenje Ščitarjevsko došli nakon telefonske dojave građana i zatekli leš kako pluta na površini rijeke Save. Vatrogasci su tijelo izvukli na obalu, a dežurna liječnica Doma zdravlja Velika Gorica ustanovila je smrt, izvijestila je zagrebačka policija.

Policijski službenici očevidom su utvrdili da je riječ o lešu ženske osobe starosti oko 40 godina, dužine tijela 175 centimetara, crvenkasto-smeđe boje kose duge do ramena i srednje tjelesne građe.

Nepoznata ženska osoba bila je obučena u tamnoplavu ili crnu traper jaknu na kopčanje i crne hlače.

Pregledom tijela nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt kao posljedicu kaznenog djela, kažu u policiji.

No, točan uzrok smrti, kao i identitet, trebali bi biti poznati nakon obdukcije, koja će se obaviti na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙