FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TRILJ: PRODANA TVORNICA "CETINKA"

TRILJ, 19. svibnja 2004. (Hina) - Tvornica plastičnih masa "Cetinka" uTrilju, u kojoj se provodi stečajni postupak više od dvije godine,nakon nekoliko neuspješnih pokušaja prodaje napokon je dobila novogvlasnika.
TRILJ, 19. svibnja 2004. (Hina) - Tvornica plastičnih masa "Cetinka" u Trilju, u kojoj se provodi stečajni postupak više od dvije godine, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja prodaje napokon je dobila novog vlasnika.

To je tvrtka "Gibli-International" iz Sesveta koja se jedina javila na zadnji natječaj, a njezinu je ponudu prihvatio Trgovački sud u Splitu. Ponuđena je cijena od 800 tisuća eura, vlasnik je obvezan zadržati u radnom odnosu svih trenutačno 130 zaposlenih radnika, a ugovori će biti potpisani u idućih desetak dana.

Triljska "Cetinka", koja je nekad zapošljavala i do tisuću radnika, jedina je gospodarska tvrtka u gradu u kojem na posao čeka više od 1300 uglavnom mladih ljudi.

Kako je "Cetinki" prijetila objektivna opasnost od gašenja i zatvaranja, odluka o prodaji dočekana je u Trilju sa zadovoljstvom i nadom kako će se tvornica idućih godina brzo oporavljati i zapošljavati nove radnike, kazao je triljski gradonačelnik Jozo Sarač.

(Hina) xblp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙