FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: INDIANA U FINALU ISTOKA

MIAMI, 19. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaši Indiana Pacersaplasirali su se u finale Istočne konferencije NBA lige pobjedom ušestoj utakmici kod Miami Heata 73:70. Indiana je seriju dobila sa 4:2i sada u finalu čeka boljega iz dvoboja Detroit - New Jersey (3:3).
MIAMI, 19. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaši Indiana Pacersa plasirali su se u finale Istočne konferencije NBA lige pobjedom u šestoj utakmici kod Miami Heata 73:70. Indiana je seriju dobila sa 4:2 i sada u finalu čeka boljega iz dvoboja Detroit - New Jersey (3:3).

Junak dvoboja bio je Ron Artest sa 27 poena, dok je u završnici Jermaine O'Neal obranom spašavao svoj koš, pa je prekinut nevjerovatan niz Miamia, koji na svom parketu nije izgubio čak 18 utakmica zaredom, točnije od 2. ožujka. U tvrdoj utakmici, u kojoj su obje momčadi imale manje od 33 posto šuta, briljirao je Artest, inače najbolji obranbeni igrač lige, kome je u napadu pomogao veteran Reggie Miller sa 15 poena. Miami je gubio skoro cijelu utakmicu, a nisu bila dovoljna samo trojica raspoloženih igrača - Dwyane Wade (24), Lamar Odom (22) i Eddie Jones (16). Rafer Alston je pokušao tricom u zadnjoj sekundi izboriti produžetak, ali lopta nije ni došla do obruča, pa je Miami okončao sezonu, koju je započeo sa 0:7, a nakraju namučio najbolju momčad lige u polufinalu doigravanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙