FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCHROEDER DOBIO PLJUSKU NA STRANAČKOM SASTANKU

MANNHEIM, 18. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemački kancelar GerhardSchroeder dobio je pljusku od nepoznatog muškarca na prijemu koji jeorganizirala njegova vladajuća socijaldemokratska stranka, priopćilaje policija u utorak.
MANNHEIM, 18. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemački kancelar Gerhard Schroeder dobio je pljusku od nepoznatog muškarca na prijemu koji je organizirala njegova vladajuća socijaldemokratska stranka, priopćila je policija u utorak.

"Muškarac u dobi od oko 52 godine skočio je i udario kancelara u lice otvorenim dlanom", izjavio je glasnogovornik policije u gradu Mannheim.

Glasnogovornik vlade Thomas Steg rekao je kako je Schroeder, čija je stranka zabilježila snažan pad u ispitivanjima javnog mnijenja uoči vrlo nepopularnih rezova u području socijalnih prava, na prijemu davao autograme novim članovima SPD-a kad je došlo do incidenta.

Napadač je uhićen i u tijeku je njegovo ispitivanje na policiji, a zasad nema nikakvih pojedinosti o mogućim motivima napada, rekao je Steg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙