FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Holkeri vratio na posao 12 visokih pripadnika Kosovskog zaštitnog korpusa

PRIŠTINA18. svibnja(Hina0) - Civilni upravitelj UN-a na Kosovu HarriHolkeri donio je u utorak odluku kojom se 12-torica visokih pripadnikaKosovskog zaštitnog korpusa (KZK), a koji su bili suspendirani sposla u prosincu 2003., vraćaju na svoja ranija radna mjesta, unedostatku dokaza za njihovu kriminalnu djelatnost. Međusupendiranima, koji su u utorak vraćeni na posao su visoki časniciKosovskog zaštitnog korpusa
PRIŠTINA18. svibnja(Hina0) - Civilni upravitelj UN-a na Kosovu Harri Holkeri donio je u utorak odluku kojom se 12-torica visokih pripadnika Kosovskog zaštitnog korpusa (KZK), a koji su bili suspendirani s posla u prosincu 2003., vraćaju na svoja ranija radna mjesta, u nedostatku dokaza za njihovu kriminalnu djelatnost.

Među supendiranima, koji su u utorak vraćeni na posao su visoki časnici Kosovskog zaštitnog korpusa Nuredin Lushtaku, Rrahman Rama, Abudllah Babalija, Musli Geci i drugi.

Istraga, koju je vodila međunarodna policija, pokazala je da 12 pripadnika KZK-a nije bilo umiješano u kriminalnu djelatnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙