FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija uhitila osumnjičenika za ubojstvo policajca Komarice

ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila jena današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare da je sinoć uhitiladvadesetgodišnjeg Zagrepčanina, osumnjičena da je u subotu, 15.svibnja, oko 2,30 sati pred kafićem "Lake City" na jarunskom jezeruusmrtio specijalnog policajca Gorana Komaricu.
ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare da je sinoć uhitila dvadesetgodišnjeg Zagrepčanina, osumnjičena da je u subotu, 15. svibnja, oko 2,30 sati pred kafićem "Lake City" na jarunskom jezeru usmrtio specijalnog policajca Gorana Komaricu.

Muškarac, čiji je fotorobot policija jučer objavila, sinoć je oko 23 sata bez nazočnosti odvjetnika priznao da je ubio specijalnog policajca, a jutros je policiji pokazao mjesto na stadionu NK "Zagreba" u Kranjčevićevoj ulici na kojem je nakon ubojstva skrio nož "skakavac", rekao je novinarima načelnik Odjela općeg kriminaliteta Predrag Brkopac.

Dvadesetgodišnjak je još jučer popodne nepozvan i u pratnji odvjetnika došao u prostorije Odjela opećeg kriminaliteta u Heinzelovoj ulici, nudeći obavijesti o ubojstvu, navodeći da je on osoba čiji je opis objavljen u medijima, ali da on nije počinitelj, kazala je policija.

No ubojstvo je priznao oko 23 sata bez nazočnosti odvjetnika, kad su njegovi prijatelji, koji su u subotu navečer s njim bili na Jarunu, potvrdili da postoji nož, rekao je Brkopac nakon kriminalističke obrade.

Zbog sumnje da je počinio kažnjivo djelo ubojstva dvadesetogodišnji će Zagrepčanin večeras biti sproveden u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu.

Pripadnik specijalne policijske postrojbe "Alfe" Goran Kamarica uboden je nožem u lijevi dio prsa u svađi pred kafićem "Lake City", a preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

Policija je utvrdila da je osumnjičenik psovao policajca jer njegovim prijateljima nije dopustio da se preko zida vrate na terasu kafića.

Nakon verbalnog napada policajac je udario šakom u glavu osumnjičenika, a on njemu zadao smrtonosan ubod i pobjegao.

Policajac je pao na zemlju minutu nakon uboda, no njegove su kolege mislili da se srušio zbog iscrpljenosti jer nisu vidjeli ni nož, ni krv, ni tragove ozljede, kažu u policiji.

U vrijeme kad je ranjen, Komarica je bio izvan službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙