FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DELEGACIJA HNS-A SE VRATILA IZ PORTUGALA

ZAGREB, 18. svibnja (Hina) - Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza(HNS) vratila se iz trodnevnog posjeta Portugalu, u kojem će se od 12.lipnja do 4. srpnja održati Europsko prvenstvo.
ZAGREB, 18. svibnja (Hina) - Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) vratila se iz trodnevnog posjeta Portugalu, u kojem će se od 12. lipnja do 4. srpnja održati Europsko prvenstvo.

Predstavnici HNS-a obišli su kamp u kojem će biti smještena reprezentacija, zatim stadion u Leiri, gdje će odabranici izbornika Otte Barića igrati utakmice sa Švicarskom i Francuskom, te održali nekoliko sastanka s predstavnicima Organizacijskog odbora.

"Travnjak u našem kampu je odličan i reprezentacija će imati sjajne uvjete. S domaćinima smo dogovorili dosta tehničkih detalja, sastali smo se s predstavnicima policije i Portugal je spreman za početak Europskog prvenstva," istaknuo je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, koji je izvjestio novinare kako je izabran i glasnogovornik Saveza za akciju Portugal, a to će biti Ivan Rotim.

Novinarskoj konferenciji u Kući nogometa prisustvovao je i izbornik Barić, koji je istaknuo zadovoljstvo kako je zdravstveni karton reprezentativaca zadovoljavajući.

"Imamo tek dvojicu igrača koji su lakše ozlijeđeni. Igrači će na pripremama biti podijeljeni u skupine. S jedinom će se raditi pojačano, s jednima nešto lakše. Mnogo ćemo raditi na taktici," kazao je Barić.

Okupljanje reprezentacije je 21. svibnja u Zagrebu, nakon kojeg će igrači pristupiti testiranju općeg tjelesnog stanja na Kineziološkom fakultetu. Dan kasnije kreće se na Bjelolasicu na kojoj se ostaje do 28. svibnja, kada reprezentacija seli u Rijeku, gdje će se igrati prijateljski dvoboj protiv Slovačke. Poslije dvodnevnog odmora reprezentacija seli u Čatež, odakle 4. lipnja odlazi u Kopenhagen, gdje će protiv Danske 5. lipnja imati posljednji test uoči EP-a. Odlazak u Portugal je 8. lipnja. Na EURO-u Hrvatska će igrati u skupini B protiv Švicarske (13. lipnja Leiri), Francuske (17. lipnja Leiria), te Engleske (21. lipnja Lisabon).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙