FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK: "2004. GODINA - GODINA UGOSTITELJSTVA I GASTRONOMIJE"

ZAGREB, 20. siječnja 2004. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) poslovnu je 2004. godinu proglasila "Godinom ugostiteljstva i gastronomije", a kako su istaknuli, cilj je projekta unapređenje kvalitete ugostiteljske struke i usluga, kulture jela i pića te promicanje hrvatske gastronomske i turističke prepoznatljivosti.
ZAGREB, 20. siječnja 2004. (Hina) - Hrvatska obrtnička komora (HOK) poslovnu je 2004. godinu proglasila "Godinom ugostiteljstva i gastronomije", a kako su istaknuli, cilj je projekta unapređenje kvalitete ugostiteljske struke i usluga, kulture jela i pića te promicanje hrvatske gastronomske i turističke prepoznatljivosti.#L# Tijekom čitave godine provodit će se niz aktivnosti i to u suradnji sa cehovima ugostitelja te turističkih djelatnika županijskih obrtničkih komora, tijelima i institucijama državne i lokalne uprave te inozemnim partnerima s kojima Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a ima suradnju. Godina ugostiteljstva i gastronomije započet će Tjednom gastronomije, koji će biti održan u ožujku, a ove će godine njegov domaćin biti Šibensko-kninska županija. Predstavnici HOK-a i nadalje će sudjelovati u akciji pripreme turističke sezone, organiziranju sastanaka i predavanja vezanih za školovanje mladih ugostitelja i turističkh djelatnika, edukacijama kuhara, konobara itd. U Godini ugostiteljstva i gastronomije Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a priprema izdavanje novog, dopunjenog vodiča "Smještaj, gastro i zabava - Gastro vodič Hrvatske", izradu Cehovskih pravila i znaka "Obrtničke kvalitete", posjete stručnim ugostiteljskim sajmovima te posjet ugostiteljima Slovenije. (Hina) tp db

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙