FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zvonimir Boban predsjednik Uprave Sportskih novosti

ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Nadzorni odbor jedinog hrvatskogsportskog dnevnika Sportskih novosti na sjednici održanoj u petakjednoglasno je imenovao Zvonimira Bobana predsjednikom UpraveSportskih novosti dd.
ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Nadzorni odbor jedinog hrvatskog sportskog dnevnika Sportskih novosti na sjednici održanoj u petak jednoglasno je imenovao Zvonimira Bobana predsjednikom Uprave Sportskih novosti dd.

Zvonimir Boban će od 1. siječnja 2006. godine preuzeti dužnost predsjednika Uprave SN dd, ulogu koje dosad nije bilo u strateškom i personalnom rasporedu Društva. Prema novom ustroju, osim matičnog dnevnika, Dioničko društvo SN, razvijat će i druge djelatnosti, radno nazvane "posebni projekti", što znači posebna izdanja, pisana i filmska, knjige i brošure, zatim akcije za unapređenje sporta, marketing, promociju itd.

Bobanov dolazak trebao bi bitno unaprijediti upravo to područje, dosad neobuhvaćeno djelatnošću Društva.

Preuzimajujem dužnosti predsjednika Uprave SN dd Boban nastavlja sportsko-radnu karijeru obilježenu prije svega velikom nogometaškom karijerom, završenim studijem povijesti i aktualnim polaženjem nogometne akademije. Boban je jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena, osobito istaknut kroz nastupe u Milanu, Dinamu i nogometnoj reprezentaciji Hrvatske s kojom je kao kapetan osvojio treće mjesto na svijetu.

Rođen je 8. listopada 1968., za reprezentaciju je odigrao 51 utakmicu. Za SN je izvještavao sa SP u Japanu i Južnoj Koreji. Nogometni je komentator talijanskih tv-postaja i listova.

Janko Goleš, dosadašnji direktor SN dd, nastavlja obavljati dužnost direktora Sportskih novosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙