FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Katalonija - Paragvaj 1:1

MADRID, 29. prosinca 2005. (Hina/afp) - U vrijeme nakon Božića širomŠpanjolske tradicionalno se odigravaju ekshibicijske utakmice u kojimase okupljaju momčadi gotovo svih španjolskih provincija i igrajuprotiv jakih nacionalnih reprezentacija.
MADRID, 29. prosinca 2005. (Hina/afp) - U vrijeme nakon Božića širom Španjolske tradicionalno se odigravaju ekshibicijske utakmice u kojima se okupljaju momčadi gotovo svih španjolskih provincija i igraju protiv jakih nacionalnih reprezentacija.

Svakako jedna od jačih je selekcija Katalonije koja je na Camp Nou u Barceloni igrala 1:1 sa Paragvajem. Katalonci su vodili preko Soriana (67), a za Paragvajce je izjednačio D. Lopez (79).

U Bilbauu je Kamerun svladao selekciju Baskije sa 1:0 autogolom Cruchage (24), dok je selekcija provincije Valencije svladala Kolumbiju sa 2:1. Pogotke su za Valenciju postigli Gavilan (10) i Juanfran (85), a strijelac je za Kolumbijce bio Castrillon (13).

U Murciji je selekcija Murcie igrala 1:1 sa Litvom, domaćini su vodili zgoditkom Javi Garcie (51), a za Litvu je izjednačio Luksis (85). Najuvjerljivija je bila momčad Andaluzije koja je u Cadizu sa 4:1 svladala Kinu. Tristan (2), Jesus Navas (4), Antonito (57-11m) i Marchena (76) bili su strijelci za Andalužane, dok je počasni zgoditak za Kineze dao Li Yi (52).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙