FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 29. prosinca

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 29. prosinca.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 29. prosinca.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potpisat će sporazum o doprinosu Grada Zagreba na sređivanju zemljišnoknjižnoga stanja u Zemljišnoknjižnome odjelu Općinskoga suda u Zagrebu. Potpisivanjem sporazuma između Ministarstva pravosuđa i Grada Zagreba osigurat će se za to potrebnih 15 milijuna kuna (11 sati, Zemljišnoknjižni odjel Općinskoga suda, Ulica grada Vukovara 84)

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Ivice Račana i zamjenice predsjednika SDP-a Željke Antunović (12 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9)

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Hrvatske stranke prava (HSP) Ante Đapića. Na konferenciji će biti riječi o aktualnoj političkoj situaciji, a predsjednik HSP-a osvrnut će se i na aktivnosti stranke u 2005. (10,30 sati, prostorije HSP-a, Primorska 5)

ZAGREB - Konferencija za novinare četiri sindikata državnih službi na kojoj će predstavnici sindikata podnijeti izvješće o jednodnevnom štrajku što su ga organizirali 28. prosinca zbog niskih plaća i lošega statusa državnih službenika i namještenika. Štrajk su organizirali Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, Sindikat policije Hrvatske, Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a RH i Sindikat vojnih službenika i namještenika (10,30 sati, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2, dvorana 226/II.)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvaranja stalnoga postava hrvatske umjetnosti od 1800. do 2000. u Modernoj galeriji (12 sati, Ovalna dvorana Moderne galerije, Andrije Hebranga 1)

ZAGREB - Predstavljanje poetsko-grafičke mape "Misao na tebe" pjesnika Dragutina Tadijanovića i slikara Matka Trebotića objavljene u povodu stotoga rođendana akademika Dragutina Tadijanovića. Mapa se sastoji od četiri lavirana bakropisa Matka Trebotića i četiri pjesme Dragutina Tadijanovića te predgovora akademika Ive Frangeša i Milana Moguša, sadrži 13 listova, a i objavljena je u 13 primjeraka (12 sati, predvorje Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Hrvatske bratske zajednice 4)

CAVTAT - Otvorenje izložbe ranih radova slikara Vlahe Bukovca priređene u njegovu rodnu Cavtatu u povodu 150. obljetnice Bukovčeva rođenja (19 sati, Galerija "Bukovac")

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙