FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Venezuela: Najmanje 20 poginulih u požaru na tržnici

CARACAS, 27. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Najmanje je 20 osoba poginulou Venezueli kada je veliki požar zahvatio tržnicu u San Felixu, graduna jugoistoku te države, izvijestili su mediji u utorak.
CARACAS, 27. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Najmanje je 20 osoba poginulo u Venezueli kada je veliki požar zahvatio tržnicu u San Felixu, gradu na jugoistoku te države, izvijestili su mediji u utorak.

Požar je izbio u ponedjeljak predvečer u jednoj trgovini i brzo se proširio na okolne prostore. U utorak ujutro vatrogasci su se još borili s vatrom.

Najmanje dvoje poginulih su djeca. Još pet osoba ozbiljno je ozlijeđeno a za nekoliko osoba još se traga. Glasnogovornica lokalne policije izjavila je da bi broj mrtvih mogao rasti kako spasiteljske službe pretražuju mjesto požara.

Vatra je izbila u trgovini mješovitom robom koja je prodavala i pirotehniku za blagdanski vatromet no uzrok požara još uvijek nije utvrđen.

Vatra je uništila još najmanje pet trgovina na tržnici Marquez i nekoliko vozila. Jedan od svjedoka je za radio postaju izjavio da je prije izbijanja požara čuo snažnu eksploziju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙