FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza za 28. i 29. prosinca

ZAGREB, 27. prosinca 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuiduća će dva dana biti promjenjive što ne bi trebalo nepovoljnoutjecati na raspoloženje većine ljudi, a kronični bolesnici neka sečuvaju hladnoće, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo GradaZagreba.
ZAGREB, 27. prosinca 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu iduća će dva dana biti promjenjive što ne bi trebalo nepovoljno utjecati na raspoloženje većine ljudi, a kronični bolesnici neka se čuvaju hladnoće, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U srijedu relativno povoljna biometeorološka situacija povoljno će utjecati na raspoloženje i san. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka. Reumatski bolesnici imat će pojačane bolove. Srčani bolesnici uz redovito uzimanje lijekova ne bi trebali imati tegoba uzrokovanih vremenom.

U četvrtak relativno nepovoljna situacija ne bi trebala nepovoljno utjecati na raspoloženje i san. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka, a kronični plućni bolesnici ograničiti tjelesni napor. Reumatski bolesnici imat će pojačane bolove. Kroničnim srčanim bolesnicima preporuča se da izlaske planiraju u najtoplijem dijelu dana, ne izlaze naglo, stavljaju šalove preko usta i nosa, te primijene nitroglicerinske lijekove brzog djelovanja neposredno prije izlaska i u slučaju tegoba u prsima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙