FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Di Stefanovo stanje i dalje ozbiljno

VALENCIA, 25. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Stanje legendarnog nogometašaAlfreda Di Stefana (79), koji je u subotu doživio srčani udar,liječnici i dalje ocjenjuju ozbiljnim.
VALENCIA, 25. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Stanje legendarnog nogometaša Alfreda Di Stefana (79), koji je u subotu doživio srčani udar, liječnici i dalje ocjenjuju ozbiljnim.

"Stanje Alfreda Di Stefana i dalje je ozbiljno iako je on vrlo veselog raspoloženja", izjavila je glasnogovornica bolnice Begona Balerdi.

Di Stefano se nalazi u bolnici La Fe u Valenciji, te liječnici smatraju da će se morati podvrgnuti operaciji ugradnje srčane premosnice što je za osobu u njegovim godinama vrlo rizičan potez.

Šef srčanog odjela bolnice Anastasio Mantero izjavio je kako bi se usprkos riziku operacija trebala obaviti sljedećeg tjedna.

"Mnogo je rizičnih faktora u pitanju. Prvenstveno, starost, jer je Di Stefanu gotovo 80 godina, a i ranije je već imao problema sa srcem. Također, on boluje i od šećerne bolesti pa je situaciji nepredvidiva", rekao je Mantero.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙