FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Lažna čestitka kraljevske obitelji

MADRID , 24. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Tradicionalna skupnafotografija španjolske kraljevske obitelji na božićnoj i novogodišnjojčestitki je fotomontaža, priznala je u petak palača Zarzuela nakon štoje to prvi posumnjao list El Mundo.
MADRID , 24. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Tradicionalna skupna fotografija španjolske kraljevske obitelji na božićnoj i novogodišnjoj čestitki je fotomontaža, priznala je u petak palača Zarzuela nakon što je to prvi posumnjao list El Mundo.

Na jednoj od četiriju fotografija koje je španjolska kraljevska kuća odaslala medijima kralj Juan Carlos i kraljica Sofija se po prvi puta pojavljuju sa njihovo sedmoro unučadi u salonu kraljevske palače.

"Međutim, kraljevski par nije nikada pozirao sa svom svojom unučadi", tvrdio je u petak El Mundo u svom internetskom izdanju.

"Kralj i kraljica su željeli prenijeti svoje božićne poruke fotografijom sa svim svojim unucima i zato je donijeta odluka o montaži zbog 'nemogućnosti' okupljanja cijele obitelji istog dana", priznao je kasnije glasnogovornik kraljevske kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙