FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 23. prosinca

ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 23. prosinca.
ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 23. prosinca.

ZAGREB - Vlada će na redovitoj sjednici odlučiti o opsegu prava građana na zdravstvenu zaštitu iz osnovnog zdravstvenog osiguranja u idućoj godini. Riječ je o odluci koja se redovito donosi pred svaku sljedeću godinu. Vlada će donijeti i još nekoliko uobičajenih tehničkih odluka, a među njima su i iznosi tarifa za transport plina, te odluka o računanju vremena u 2006. Vlada će utvrditi i kvotu radnih dozvola za zapošljavanje stranaca (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 10 sati).

ZAGREB - Potpisivanje ugovora između hrvatske Vlade i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine (BiH) o suradnji na područjima prava stradalnika rata u BiH. Riječ je o osobama koje su bile pripadnici Hrvatskog vijeća obrane i članovima njihovih obitelji. Ugovor će potpisati potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Bariša Čolak. Potpisivanju će nazočiti i premijer Ivo Sanader (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata državnih službenika o štrajku koji je najavljen za 28. prosinca (Radnički dom, Krešimirev trg 2 u 11 sati).

RIJEKA - Predstavnici riječkog i županijskog SDP-a održat će konferenciju za novinare pod nazivom "Ususret 2006." na kojoj će govoriti o političkim događanjima u 2005. godini. Govoriti će predsjednik županijske organizacije SDP-a Zlatko Komadina, predsjednik gradske organizacije Vladimir Šepčić, član glavnog odbora SDP-a Vojko Obersnel i saborski zastupnik Slavko Linić (Zajednica Talijana, Uljarska 1 u 13 sati).

PULA - Konferencija za novinare IDS-a na kojoj će govoriti predsjednik stranke Ivan Jakovčić i predsjednik Savjeta IDS-a Valter Drandić (prostorije IDS-a u 10 sati).

ŠIBENIK - Humanitarno športska akcija "Vatreni i zvijezde za dječji odjel Šibenske bolnice". Sudjelovanje su najavili nogometaši Zvonimir Boban, Davor Šuker i Robert Prosinečki te glazbenici Dražen Zečić, Mladen Grdović i "Najbolji hrvatski tamburaši". Očekuje se dolazak brojnih političara i nekoliko ministara. Program započinje u 11 sati posjetom nogometaša dječjem odjelu bolnice. Kasnije će biti odigrana utakmica između novinara i liječnika te između nogometaša i glazbenika.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu dočeka Nove godine na Trgu bana Jelačića (Gradsko poglavarstvo, Radićev trg 1 u 11,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙