FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tenis - Bedanova prekinula karijeru

PRAG, 22. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Premda ima tek 22 godineČehinja Daniela Bedanova oprostila se od teniske karijere.
PRAG, 22. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Premda ima tek 22 godine Čehinja Daniela Bedanova oprostila se od teniske karijere.

Tijekom, ne baš dugačke, profesionalne karijere Bedanova je imala niz ozljeda, a zbog ozljede ruke pauzira više od šest mjeseci.

"Više nemam snage niti volje za oporavak. Već se godinama borim s ozljedama i više nemam nikakvog motiva," poručila je Čehinja, koji je posljednji put nastupila na turniru u poljskom Kedzierzyn-Kozle u kolovozu, međutim i tamo je morala predati meč zbog ozljede.

"Još sam mlada, možda se jednog dana pokušam vratiti, no sada trebam odmor od tenisa," dodala je Bedanova, koja se na ljestvici najboljih tenisačica svijeta najviše uspela na 16. mjesto.

Tijekom karijere slavila je na jednom WTA turniru i to 2000. godine u Bratislavi, te na ITF turniru u američkom Rockfordu. Na tri turnira je stigla do polufinala (Gold Coast, Eastbourne, Tokio), a najveći uspjeh na Grand Slam turnirima ostvarila je na US Openu 2001. godine gdje je stigla do četvrtfinala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙