FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza za Zagreb od 20. do 22. prosinca

ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) -Relativno povoljna bioprognozasutra će dobro utjecati na raspoloženje, navodi Zavod za javnozdravstvo grada Zagreba u Bioprognozi za Zagreb od 20. do 22. prosinca.
ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) -Relativno povoljna bioprognoza sutra će dobro utjecati na raspoloženje, navodi Zavod za javno zdravstvo grada Zagreba u Bioprognozi za Zagreb od 20. do 22. prosinca.

Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka, kronični reumatski bolesnici trebaju izbjegavati ranojutarnje izlaske, a srčanim bolesnicima preporuča se izlaske planirati u najtoplijem dijelu dana i pri sebi imati nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

I u srijedu, 21. prosinca, povoljna bioprognoza dobro će utjecati na raspoloženje. Također vrijede iste preporuke za bolesnike - astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka, kronični reumatski bolesnici trebaju izbjegavati ranojutarnje izlaske, a srčanim bolesnicima preporuča se izlaske planirati u najtoplijem dijelu dana.

U četvrtak, 22. prosinca, bioprognoza će biti relativno nepovoljna, a zbog pada tlaka zraka kod osjetljivih osoba može se pojaviti migrenska glavobolja. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka, a kroničnim plućnim bolesnicima se ne preporuča izlaganje tjelesnom naporu. Kronični reumatski bolesnici trebaju izbjegavati ranojutarnje izlaske. Srčanim bolesnicima preporuča se izlaske planirati u najtoplijem dijelu dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙