FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 19. prosinca

ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 19. prosinca:
ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 19. prosinca:

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks obratit će se nazočnima na svečanoj prisegi sudaca porotnika Vrhovnoga suda RH, (13 sati, Hrvatski sabor, dvorana Josipa Šokčevića)

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks govorit će nazočnima prigodom svečane prisege članova Državnoodvjetničkoga vijeća, (12 sati, Hrvatski sabor, dvorana Ante Starčevića).

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader govorit će na predstavljanju novih sadržaja "e-obrazovanja" u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u zagrebačkom naselju Prečku. O "elektronskom obrazovanju" govorit će među inima i ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i predsjednik Uprave HT-a Ivica Mudrinić, (10 sati, Matetićeva 67, Osnovna škola "Nikola Tesla" u Prečkom).

ZAGREB - Savjetovanje "Lokalna samouprava - novi korak u reformi" na kojem će se govoriti o razvoju sustava mjesne samouprave, decentralizaciji poslova i ovlasti u području graditeljstva, provedbi državnoga nadzora nakon izmjena Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi te usklađivanju statuta općina i gradova sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi, (11 sati, Centar za stručno osposobljavanje službenika, Maksimirska 63).

ZAGREB - 35. sjednica Gradskoga poglavarstva Grada Zagreba, (11 sati, Gradsko poglavarstvo, Trg Stjepana Radića 1).

POREČ - Konferencija za novinare porečkoga i pulskog biskupa mons. Ivana Milovana, na kojoj će biskup izreći božićnu čestitku. Na konferenciji će se govoriti i o "Godini mladih" kojoj je posvećen pastoralni plan i program Porečko-pulske biskupije za 2005./2006., te o pripremama za "Susret hrvatske katoličke mladeži" u Puli 2006., (10 sati, prostorije Biskupijskoga ordinarijata, Dobrilina 3).

ZAGREB - Dodjela godišnjih nagrada Hrvatskoga muzejskog društva i nagrade za životno djelo "Pavao Ritter Vitezović". Godišnju nagradu jednakopravno dijele pomoćnica ravnatelja Muzeja za umjetnost i obrt Vesna Jurić Bulatović i stručni tim Pomorskoga i povijesnog muzeja Hrvatskoga primorja iz Rijeke. Nagrada za životno djelo dodijeljena je savjetnici Muzeja grada Zagreba Nadi Premerl i savjetnici zagrebačkoga Arheološkog muzeja Zdenki Dukat, (11 sati, Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će se govoriti o potpisivanju Sporazuma o znanstvenoj i stručnoj suradnji između Plive i Instituta "Ruđer Bošković". Na konferenciji će govoriti predsjednik Uprave Plive Željko Čović i ravnatelj Instituta "Ruđer Bošković" Mladen Žinić, (11 sati, sjedište Plive, Ulica grada Vukovara 49).

ZAGREB - Konferencija za novinare židovske zajednice i sinagoge Bet Israel, Hrvatsko-izraelskoga društva i međunarodne židovske kulturne scene Bejahad, (17 sati, Radićeva 26, prostorije Hrvatsko-izraelskoga društva).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙