FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: dionica Sv. Rok-Maslenica otvorena za sav promet

ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Autocesta A1 Zagreb-Split nadionici od čvora Sv. Rok do Maslenice otvorena je za sav promet, javioje Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - Autocesta A1 Zagreb-Split na dionici od čvora Sv. Rok do Maslenice otvorena je za sav promet, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Ceste su mokre i skliske, a HAK upozorava i na poledicu na gorskim cestama.

Na sjevernome Jadranu pada kiša, a u sjeverozapadnom dijelu zemlje, uključujući i Gorski kotar i Liku i u istočnoj Hrvatskoj snijeg. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb mjestimice ima snijega na kolniku od tunela Tuhobić do Bosiljeva.

Zbog olujnih udara vjetra, isključivo vozila do 3,5 t (osobna i manji kombiji), smiju prometovati autocestom A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica i jadranskom magistralom od Bakra preko Senja do Sv. Marije Magdalene.

Krčkim mostom zbog vjetra ne voze autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.

Paškim mostom od 6,15 bez ograničenja prometuju sve kategorije vozila.

Kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom zabranjen je promet, a svi ostali moraju koristiti zimsku opremu u Gorski kotaru na: D32 Gerovo-Mrkopalj, D3 i ŽC 5034, Zdihovo-Kupjak i Kupjak-Delnice, te na ostalim lokalnim i županijskim cestama; u Lici na: D42 Koranski Most-Saborsko, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, D25 Korenica-Gospić.

Danas od 10 do 14 sati održat će se vatrogasna vježba zbog koje će biti zatvoren tunel Mala Kapela na autocesti A1 Zagreb-Split. Obilazan smjer: silazak s A1 na čvoru Ogulin, cestom D42 preko Oštarija i Josipdola, te po D23 kroz Jezerane do čvora Brinje na A1, i obratno.

Skela na GP Davor (Brodsko-posavska županija) i dalje prevozi samo putnike. Graničnim se prijelazima prometuje redovno.

Trajekt za otok Cres na liniji Brestova-Porozina do daljnjega ne plovi. Ostali kreću prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙