FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svjetski kup: Boroš u četvrtfinalu

GUANGZHOU/ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Najbolja hrvatskastolnotenisačica Tamara Boroš plasirala se u četvrtfinale Svjetskogkupa u kineskom gradu Guangzhou, ostvarivši sve tri pobjede uskupini.
GUANGZHOU/ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Najbolja hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš plasirala se u četvrtfinale Svjetskog kupa u kineskom gradu Guangzhou, ostvarivši sve tri pobjede u skupini.

Boroš je u svojoj skupini nakon trijumfa nad Kineskinjom Yue Guo i prvakinjom Latinske Amerike Lian Qian iz Dominikanske Republike, svladala i Bjeloruskinju Viktoriju Pavlovič sa uvjerljivih 4:0 (5, 4, 10, 3).

Boroš zasad zna da joj plasman u četvrtfinale donosi 4.000 dolara, ali još uvijek ne zna protivnicu. I u prošla dva izdanja Svjetskog kupa Boroš je prolazila skupinu, ali tada kao drugoplasirana, pa je oba puta u četvrtfinalu igrala sa jednom od najboljih igračica svijeta Kineskinjom Zhang Yinning i oba puta je poražena.

Na Svjetskom kupu sudjeluje 16 stolnotenisačica, koje su raspoređene u četiri skupine, a dvije prvoplasirane iz svake skupine idu u četvrtfinale. Nagradni fond Svjetskog kupa je 85.000 dolara, a pobjednici će pripasti 28.000 dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙