FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 13. prosinca 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 13. prosinca 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Glumac Colin Farrell hospitaliziran je zbog "iscrpljenosti i ovisnosti o lijekovima", priopćila je njegova glasnogovornica. "Molimo novinare da poštuju privatnost gospodina Farrella i njegove obitelji", priopćila je Danica Smith, ne navodeći pojedinosti o klinici u koju je primljen. Urugvajski radio javio je da je 29-godišnji Farrell tijekom snimanja najnovijeg film "Miami Vice" kolabirao, a da su urugvajski liječnici u njegovoj krvi pronašli "tragove kokaina, marihuane i jedne neidentificirane droge". Smith je rekla da je Farrell ovisan o lijeku koji mu je liječnik propisao za bolove u leđima.

SINGAPUR - Zulkifli Daud provest će četiri tjedna u zatvoru jer je koristio kameru na svom mobitelu kako bi snimio žene iz "donjeg rakursa", odlučio je sud u Singapuru. Dnevnik Strait Times piše da je jedna žena u knjižari vidjela 29-godišnjeg Dauda kako se sagnuo da bi je mobitelom snimao "ispod suknje". Policija je zaplijenila mobitel i u memoriji našla još dvije takve snimke.

WASHINGTON - Američki glumac Lillo Brancato koji je glumio gangstera u nekoliko epizoda televizijske serije Soprano uhićen je u vezi s ubojstvom policajca i suočava se s optužnicom za umorstvo. Brancato se nalazi u bolnici u kritičnom stanju zajedno sa svojim prijateljem nakon što ih je ustrijelio policajac uhvativši ih tijekom weekenda prilikom provale u jednu kuću u New Yorku. U žestokoj pucnjavi, koja je uslijedila nakon što ih je policajac iznenadio na izlasku iz kuće, ranjena su sva trojica, priopćila je policija. Policajac je kasnije preminuo od zadobivenih rana. Brancato, 29-godišnjak rođen u Kolumbiji, nastupio je u seriji Soprano 1999-2000. Njegov lik Matthew Bevilacqua, mladić koji želi postati mafijaš, pojavio se u šest epizoda prije nego ga je ubio šef mafije Tony Soprano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙