FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pele i Mourinho dobili nagrade

LONDON, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Tradicionalne nagradebritanske televizijske kuće, BBC ove godine dobili su menadžerengleskog prvaka Chelsea, Jose Mourinho, te legenda svjetskog nogometaPele.
LONDON, 12. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Tradicionalne nagrade britanske televizijske kuće, BBC ove godine dobili su menadžer engleskog prvaka Chelsea, Jose Mourinho, te legenda svjetskog nogometa Pele.

Mourinho je dobio nagradu za najboljeg menadžera godine, dok je Pele dobio priznanje za životno djelo. "Ponosan sam i oduševljen ovom nagradom. Ovo je jedna od najuglednijih nagrada koju sam dobio u karijeri," kazao je Mourinho.

BBC je dodijelio i nagradu za sportsku osobu godine. Nakon osvajanja Wimbledona to je priznanje pripalo i hrvatskom tenisaču Goranu Ivaniševiću, a ove godine nagradu je dobio engleski reprezentativac u kriketu, Andrew Flintoff. On je tako postao prvi kriketaš nakon 24 godine koji je dobio nagradu za "BBC Sports Personality of the Year".

Posebnu nagradu dobio je bivši atletičar Sebastian Coe za uspješno provedenu kampanju u kandidaturi Londona za domaćinstvo Olimpijskih igara 2012. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙