FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Dopuna najave fotografija za četvrtak, 8. prosinca

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja začetvrtak, 8. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za četvrtak, 8. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Prosvjed Republičkog sindikata radnika Hrvatske zbog najavljenog tehnološkog viška od 639 radnika u HT-u. Povorka kreće ispred Tajništva sindikata u Kneza Mislava 11, u 10 sati, a ići će preko Trga bana Jelačića do HO-TO tornja, gdje će u 11,15 biti održana konferencija za novinare. Stajalište sindikata je da u HT-u nema tehnološkog viška.

ZAGREB - Tiskovna konferencija kluba zastupnika HDZ-a (Hrvatski sabor, 11.30 sati).

ZAGREB - Prosvjed Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja i Sindikata humanitarnog razminiranja zbog neupućivanja Zakona o humanitarnom razminiranju na drugo čitanje u Hrvatski sabor (12 sati, Trg bana Josipa Jelačića).

BRUXELLES - Sastanak ministara vanjskih poslova NATO-a kojem će nazočiti i američka državna tajnica Condoleezza Rice. Održat će se i sastanci na ministarskoj razini Vijeća euroatlantskog partnerstva, Vijeća NATO-Rusija i Komisije NATO-Ukrajina.

WASHINGTON - Sastanak američkog predsjednika Georgea W. Busha i austrijskog kancelara Wolfganga Schuessela.

LONDON - Britanski premijer i predsjedavajući EU Tony Blair, uoči summita EU 15. i 16. prosinca, sastat će se s nizom europskih kolega, među kojima s portugalskim, finskim, švedskim i slovenskim premijerima Joseom Socratesom, Mattijem Vanhanenom, Goeranom Perssonom i Janezom Janšom.

MEKA - Izvanredni summit 57 zemalja članica Organizacije islamske konferencije.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙