FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja-Hrvatska-za srijedu 7. prosinca

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 7. prosinca:
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. prosinca:

ZAGREB - Hrvatski sabor u nastavku zasjedanja trebao bi dovršiti raspravu o Vladinu prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o financiranju vodnog gospodarstva. Sabor će potom razmotriti ratifikaciju dvaju protokola na međunarodne konvencije o ograničavanju odgovornosti za pomorske tražbine te o osnivanju međunarodnog fonda za naknade štete zbog onečišćenja mora. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Velika vijećnica)

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata policije Hrvatske na temu: "Prilikom pljačke policija upotrijebila vatreno oružje u obračunu s kriminalcima" (11 sati, Bužanova 4).

ZAGREB - Okrugli stol GONG-a na temu: "Odnos načelnika, gradonačelnika i župana s vijećem i skupštinom u sustavu direktnog izbora". (10 sati, hotel "Dubrovnik", Gajeva 1)

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader otvorit će nove prostore Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje. (12 sati, Ulica Republike Austrije 16)

PULA - Konferencija za novinare Istarskog demokratskog foruma (IDF-FDI) o "Autonomnoj regiji Istri" te o "grubom kršenju Statuta i Poslovnika Istarske županije te zakona RH na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Istarske županije". (11 sati, prostorije IDF-a, Divkovićeva 3)

PULA - U sklopu ovogodišnjeg 11. Sajma knjige u Istri održat će se svečana dodjela knjižne nagrade "Kiklop" u dvanaest kategorija. "Kiklop" se dodjeljuje za postignuća u knjižnoj produkciji hrvatskih nakladnika, a ovom se nagradom želi godišnje valorizirati nakladničku struku i autorski dignitet te stručnim kriterijima vrednovati svekoliki rad na knjizi (21,30 sati, "Aruba club")

OSIJEK - Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka od 7. do 10. prosinca u Osijeku će se održati 16. znanstveno-teatrološka priredba "Krležini dani". Priredba počinje u 19 sati u osječkom HNK otvorenjem izložbe Odsjeka za povijest hrvatskog kazališta Zavoda za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU-a "Kostimografije Ljubice Wagner" i praizvedbom dramske obrade romana "Sam čovjek" Ive Kozarčanina, u režiji Tomislava Pavkovića (20 sati, HNK Osijek).

Dežurni urednici:

ujutro - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/48 08 600

faks - 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙