FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: oprez zbog vode; na dijelu A1 snijeg

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Na dijelu autoceste A1Otočac-Perušić-Gospić snijeg otežava promet, proglašeni su početnizimski uvjeti i obvezna je zimska oprema, izvijestio je Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Na dijelu autoceste A1 Otočac-Perušić-Gospić snijeg otežava promet, proglašeni su početni zimski uvjeti i obvezna je zimska oprema, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Ceste su u cijeloj zemlji mokre, na pojedinim cestama i gradskim prometnicama vode ima i u većim količinama. Zbog izlijevanja rijeka iz korita, još je za sav promet zatvorena cesta Jamnica-Gradec Pokupski. U Istri se izlila rijeka Mirna na ŽC 5002 kod mjesta Antenal, pa se tuda vozi jednim trakom.

HAK upozorava vozače na odrone, te da je zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica kroz gorja, posebice na vijaduktima, mostovima i usjecima.

U Zadarskoj županiji, zbog oštećenja mosta zatvorena je ŽC 6027 u mjestu Manastir (kod crkve). Obilazan smjer: Golubić-Obrovac-Žegar.

Na graničnim prijelazima promet osobnih i teretnih vozila teče bez posebnih ograničenja.

Zbog vremenskih neprilika trajektna linija Sumartin-Makarska, te Sućuraj-Drvenik do daljnjega su u prekidu.

Zbog obilježavanja Dana Grada Komiže trajektna linija Vis-Split plovi po nedjeljnom rasporedu. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙