FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 5. prosinca

ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 5. prosinca:
ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 5. prosinca:

ZAGREB - Odbor za poljoprivredu i šumarstvo Hrvatskog sabora razmatrat će prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vodama te prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju vodnoga gospodarstva. (12 sati, Trg sv. Marka 6, Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića).

ZAGREB - Saborski Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo raspravljat će o izvješću o provedbi Nacionalne strategije jedinstvene politike za osobe s invalidnosti od 2003. do 2006. (15 sati, Trg sv. Marka 6, Hrvatski sabor, dvorana Ivan Kukuljević).

ZAGREB - Saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije raspravljat će o konačnom prijedlogu zakona o potvrđivanju izmjena i dopuna Konvencije za zaštitu osoba glede automatizirane obradbe osobnih podataka te o konačnom prijedlogu zakona o elektroničkoj ispravi. (15 sati, Trg sv. Marka 6, Hrvatski sabor, dvorana Janko Drašković).

ZAGREB - U povodu obilježavanja Međunarodnoga dana volontera Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti organiziralo je okrugli stol "Pravna regulativa i razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj. Tom prigodom će na okruglom stolu govoriti i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (10 sati, hotel Panorama).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare o rezultatima kampanje "Svako dijete treba obitelj" bit će najavljena konferencija "Djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi u svjetlu europskih integracija". Na konferenciji za novinare, među ostalim, sudjeluju regionalna izaslanica UNICEF-a Ann Lis Svensson i potpredsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor (11 sati, hotel Sheraton, Kneza Borne 2, dvorana Opatija/Pula).

VUKOVAR - O aktualnom stanju željezničkog prometa u Vukovarsko-srijemskoj županiji i razvoju željeznice u Vukovaru će razgovarati vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i predsjednik Uprave HŽ-a Davorin Kobak (11 sati, palača Srijem, Županijska 9).

RIJEKA - Konferencija za novinare Republičkog sindikata radnika Hrvatske na kojoj će predsjednik tog sindikata Jadranko Vehar govoriti o najavi smanjenja broja zaposlenih u Hrvatskim telekomunikacijama. (10, 30 sati, parkiralište groblja Kozala).

OSIJEK - Konferencija za novinare osječkog HNK u prigodi dramske premijere romana hrvatskog književnika Ive Kozarčanina "Sam čovjek". Kozarčaninov roman je moderno strukturiran, a temelji se na samopromatranju i raščlambi sadržaja svijesti hipersenzibilnoga i otuđenog intelektualca (13 sati, foyer HNK u Osijeku).

ZAGREB - Suvremeni ukrajinski književnik Andrej Kurkov predstavit će hrvatsko izdanje svojih romana "Dobri anđeo smrti" i "Preživjeti s pingvinom". U nazočnosti autora o knjigama će govoriti Borivoj Radaković, Hrvoje Božičević, Sandra Ukalović i Gloria Blažanović (18,30 sati,Teatar ITD, Savska 25).

RIJEKA - Konferencija za novinstvo na kojoj će biti najavljeno gostovanje Carskog ruskog baleta - Taranda iz Moskve u riječkom HNK 10. prosinca 2005. i svečana proslava 40. obljetnice umjetničkog djelovanja opernog prvaka te kuće Dinka Lupija ulogom Sulejmana u operi "Nikola Šubić Zrinjski" (10 sati, salon Grada Rijeke, Korzo 16).

Dežurni urednici :

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

faks - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙