FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNL: Odgođena utakmica Hajduk - Dinamo

SPLIT, 3. prosinca 2005. (Hina) - Derbi utakmica 18. kola Prve HNLizmeđu Hajduka i Dinama u Splitu odgođena je zbog nepovoljnih uvjetaza igru, a novi termin je nedjelja, 4. prosinca u 20.45 sati.
SPLIT, 3. prosinca 2005. (Hina) - Derbi utakmica 18. kola Prve HNL između Hajduka i Dinama u Splitu odgođena je zbog nepovoljnih uvjeta za igru, a novi termin je nedjelja, 4. prosinca u 20.45 sati.

Jaka kiša koja je cijeli dan padala u Splitu posve je uništila travnjak stadiona u Poljudu. Sudac Vlado Svilokos iz Siska izašao je sa vodstvima momčadi i delegatom Josipom Guberovićem na teren neposredno prije zakazanoga početka utakmice, te utvrdio da na 90 posto terena lopta ne odskače, dok je razina vode na određenim dijelovima bila i viša od 10 centimetara.

Sukladno Pravilniku o natjecanju, a u dogovoru sa povjerenikom Prve HNL Josipom Breznim, otkazana utakmica se mora odigrati sljedeći dan u isto vrijeme, a kako HNL ima obvezujući ugovor sa Hrvatskom televizijom glede prava prenošenja, odlučeno je da će Hajduk - Dinamo igrati u nedjelju s početkom u 20.45 sati.

Odluka o neigranju nije naišla na dobar prijem kod 10.000 gledatelja, koji su unatoč kiši i jakom vjetru, došli na stadion, a među njima je bilo gotovo 2000 navijača Dinama. S obzirom na sigurnosne uvjete, navijači Dinama, koji su u Split najvećim dijelom došli organizirano autobusima, istim će se prijevoznim sredstvima večeras uputiti prema Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙