FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beckenbauer: S ponosom bi naslijedio Johanssona

STOCKHOLM, 1. prosinca 2005. (Hina/STA) - Predsjednik Organizacijskogodbora Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. Franz Beckenbauer ponovioje da ga zanima čelno mjesto Uefe.
STOCKHOLM, 1. prosinca 2005. (Hina/STA) - Predsjednik Organizacijskog odbora Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. Franz Beckenbauer ponovio je da ga zanima čelno mjesto Uefe.

"Svi želimo da Lennart Johansson ostane barem još jedan mandat na čelu Uefe, budući da je on najbolji predsjednik kojeg je imala Europska nogometna federacija. No, ukoliko se 2007., kada mu istekne sadašnji mandat, odluči za mirovinu, spreman sam kandidirati se za predsjednika Uefe. S ponosom bi bio njegov nasljednik", izjavio je Beckenbauer u Stockholmu. Od završetka kvalifikacija Beckenbauer se nalazi na turneji po zemljama sudionicama SP 2006., a Švedska je jedanaesta država koju je posjetio.

Lennart Johansson je predsjednik Uefe već 15 godina, no 2007., kada mu ističe sadašnji mandat, imat će 78 godina, pa mnogi sumnjaju da će se ponovno kandidirati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙