FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Matej Mamić se dobro oporavlja

BERLIN, 28. studenog 2005. (Hina/DPA) - Zdravstveno stanje kapetanaberlinske Albe Mateja Mamića, koji je u subotu teško ozljeđen nakonpada na utakmici između Albe i TBB Triera, znatno je bolje, izjavio jeza novinsku agenciju DPA ravnatelj Klinike za hitne slučajeveBerlin-Marzahn dr. Walter Schaffartzik.
BERLIN, 28. studenog 2005. (Hina/DPA) - Zdravstveno stanje kapetana berlinske Albe Mateja Mamića, koji je u subotu teško ozljeđen nakon pada na utakmici između Albe i TBB Triera, znatno je bolje, izjavio je za novinsku agenciju DPA ravnatelj Klinike za hitne slučajeve Berlin-Marzahn dr. Walter Schaffartzik.

"Čak smo se poslije jedne uspješne vježbe, u kojoj je Matej micao noge, zajedno smijali. Takva je njegova priroda", kazao je profesor Schaffartzik.

Po njegovim riječima 30-godišnji Hrvat već je u nedelju započeo sa prvim rehabilitacijskim vježbama i mogao je micati ruke i noge, što su ohrabrujući znaci.

Mamić je otac troje djece, a dopredsjednik berlinskog košarkaškog kluba Marco Baldi je izjavio da će klub napraviti sve da pomogne njegovoj obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙