FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 28. studenoga

ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 28. studenog:
ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 28. studenog:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić održat će radni sastanak s predstavnicima Poglavarstva Sisačko-moslavačke županije kao i s predstavnicima Grada Siska (15,40 sati, zgrada Županije). Prije toga predsjednik Mesić će u tvornici KIO Keramika u Rujevcu pustiti u pogon nove linije za proizvodnju prešanih pločica za vanjska i unutarnja oblaganja.

ZAGREB - Sjednica Odbora za rad, socijalnu politiku i zdravstvo o izvješću o provedbi Nacionalne strategije suzbijanja zloporabe opojnih droga u RH u 2004., kao i o prijedlogu Nacionalne strategije suzbijanja zloporabe opojnih droga u RH za 2006. - 2012., (16 sati, Trg sv. Marka 6).

PULA - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić sa suradnicima posjetit će Istarsku županiju. U sklopu posjeta sastat će se s predstavnicima Istarske županije, Grada Pule i istarskog zdravstva, a izjave za medije najavljene su za 12,30 sati. U nastavku posjeta ministar Ljubičić obići će pulsku Opću bolnicu (13,00 sati) te gradilište Doma za psihički oboljele osobe 'Vila Maria' (15,30).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća na kojoj će predstavnici poslodavaca, sindikata i Vlade raspravljati o prijedlogu državnog proračuna za 2006., (15 sati, Vlada, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati o "Decentralizaciji - izmjeni načina financiranja lokalne samouprave", (13 sati, Kneza Mislava 8).

ZAGREB - Transparency International Hrvatska organizira međunarodni okrugli stol na tema implementacije Zakona o pravu na pristup informacijama i unapređenju komunikacija između tijela javne vlasti i građana, (11 sati, HND, Perkovčeva 2).

RIJEKA - Premijera baleta "Ljubav i samoća" u koreografiji i režiji Gagika Ismailiana, (19,30 sati, HNK Ivana pl. Zajca).

Dežurni urednici:

ujutro - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/ 48 08 600

faks - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙