FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilan snijeg poremetio promet u Njemačkoj i Francuskoj

BERLIN/LILLE, 26. studenog 2005. (Hina/AFP) - Obilan snijeg koji je paou noći s petka na subotu na zapadu Njemačke i sjeveru Francuskeporemetio je cestovni i željeznički promet koji se tijekom jutrapomalo stabilizira, izvijestile su lokalne vlasti.
BERLIN/LILLE, 26. studenog 2005. (Hina/AFP) - Obilan snijeg koji je pao u noći s petka na subotu na zapadu Njemačke i sjeveru Francuske poremetio je cestovni i željeznički promet koji se tijekom jutra pomalo stabilizira, izvijestile su lokalne vlasti.

Snijeg koji je obilno padao u Donjoj Saskoj i Sjevernoj Rajni/Vestfaliji uzrokovao je pad stabala na ceste blokirajući brojne vozače koji su se uspjeli skloniti u dvorane za tjelesni odgoj i škole otvorene posebno za tu prigodu u Osnabruecku i Muensteru, priopćila je lokalna policija.

Na autocesti A33 u razini Osnabruecka dobrovoljci su cijelu noć dijelili tople napitke i pokrivače vozačima blokiranima u svojim vozilima.

Približno 400 putnika vlaka koji se kretao prema Hamburgu moralo je provesti noć u vagonima zaustavljenima u okolici Osnabruecka.

Snježne padavine otežale su promet i na prometnicama na sjeveru i zapadu Francuske, no nije prijavljena nijedna značajnija nesreća, priopćeno je u subotu iz Regionalnog centra za informiranje i cestovno koordiniranje, te od vatrogasaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙