FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za subotu, 26. studenoga

ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za subotu, 26. studenoga.
ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za subotu, 26. studenoga.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt održat će tiskovnu konferenciju o tijeku pregovora za sklapanje sporazuma između Republike Hrvatske i Republike Austrije o pitanjima vezanim uz naknadu oduzete imovine. (11 sati, Ministarstvo pravosuđa RH, Dežmanova 10).

LJUBLJANA - Četiri vodeće sindikalne centrale najavile su prosvjede u Ljubljani protiv gospodarskih i socijalnih reformi koje je najavila slovenska vlada. Sindikati ocjenjuju da će vladine reforme, bazirane na 70 mjera s područja porezne i socijalne politike, kako bi se ubrzao ekonomski rast, dovesti do socijalnog raslojavanja i težeg položaja radnika, studenata i umirovljenika.

SKOPLJE - Sudionici Drugog ministarskog foruma o zdravlju i gospodarskom razvoju u jugoistočnoj Europi u 21. stoljeću potpisat će Povelju o suradnji na području zdravstva. U radu Foruma, kao dopredsjedatelj, sudjeluje hrvatski ministar Neven Ljubičić.

PRIŠTINA - Konferencija o žrtvama prisilnog nestanka, protuzakonitog lišavanja slobode i otmica prije, za vrijeme i poslije oružanih sukoba na Kosovu koju organizira Fond za humanitarno pravo iz Beograda uz podršku Vijeća Europe. Skup o istoj temi bit će održan tjedan dana poslije i u Beogradu - 3. prosinca, priopćio je Fond za međunarodno pravo.

HARARE - Izbori za Senat Zimbabwea.

BRATISLAVA - Pokrajinski izbori u Slovačkoj.

Dežurni urednici:

Noć: Serđo Obratov

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Srđan Baković

Navečer: Domagoj Janković

Telefon: 385 1 4808 645

Telefax: 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙