FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 24. studenoga

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 24. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 24. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nastavak 17. sjednice Hrvatskog sabora (10 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade Republike Hrvatske. Vlada će raspraviti kako su u 2004. poslovala društva u većinskom vlasništvu države. Hrvatskom saboru uputit će nekoliko zakona iz EU-paketa - predložit će mu donošenje zakona o opasnim kemikalijama te mijenjanje zakona o

vodama i o financiranju vodnoga gospodarstva. Uredbom će Vlada propisati i kakvoću bio-goriva (11 sati, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Peti po redu zagrebački tjedan mode Coca Cola Light Fashion Week Zagreb (Balon Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb).

ZAGREB - Na tradicionalnoj svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu biti će dodijeljene Nagrade hrvatskog glumišta. Među nominiranima je čak petnaest umjetnika iz predstava zagrebačkog HNK. Dobitnici nagrada za životno djelo su Neva Rošić i Petar Selem, a

godišnja nagrada za izuzetan doprinos kazališnoj umjetnosti dodjeljuje se Milku Šparembleku za scenski pokret u predstavi "Fric i pjevačica" glumačke družine "Histrioni" (20 sati, HNK, Trg maršala Tita).

RIJEKA - Konferencija za novinare intendantice riječkog HNK "Ivana pl. Zajca" Mani Gotovac na kojoj će dati objašnjenje odgode baletne predstave "Ljubav i samoća" portugalskog koreografa Gagika Ismailiana. Balet je skinut s programa istog dana nakon što je održana najavna konferencija za novinare s obrazloženjem da je razlog odgode baleta za siječanj bolest, bez daljnjih objašnjenja (10.30 sati, ured intendantice HNK).

RIJEKA - Svečanost otvorenja radova na izgradnji sveučilišnog kampusa na Trsatu. Počet će uređivanje jedine zgrade koja se neće rušiti, zgrada bivšeg zapovjedništva vojarne na čijem prostoru će se graditi kampus. Tu će biti smještena Akademija primijenjenih umjetnosti. Na svečanosti će, među ostalima, biti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac i rektor Sveučilišta u Rijeci akademik Daniel Rukavina (14.45 sati).

PIEŠTANY, Slovačka - Počinje sastanak predsjednika vlada zemalja članica Srednjoeuropske inicijative (SEI), uz sudjelovanje hrvatskog premijera Ive Sanadera (i 25.11.) SEI je najstarija i najveća inicijativa za regionalnu suradnju nastala u srednjoj i istočnoj Europi nakon pada komunističkog sustava. Utemeljile su je 1989. godine Austrija, Italija, Mađarska i tadašnja SFRJ.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙