FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija protiv nepoznatog vozača podigla tri kaznene prijave

KARLOVAC, 23. studenog 2005. (Hina) - Policija još traga za nepoznatimvozačem koji je jučer prouzrokovao prometnu nesreću na autocestiKarlovac-Zagreb i pobjegao, a protiv njega će podići kaznene prijavezbog izazivanja prometne nesreće, nedozvoljene trgovine, tekrivotvorenja isprava.
KARLOVAC, 23. studenog 2005. (Hina) - Policija još traga za nepoznatim vozačem koji je jučer prouzrokovao prometnu nesreću na autocesti Karlovac-Zagreb i pobjegao, a protiv njega će podići kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće, nedozvoljene trgovine, te krivotvorenja isprava.

Naime, policija je u ostavljenom renaultu safraneu našla 1.436 šteka cigareta bez poreznih markica, te utvrdila da bosanskohercegovačka registarska oznaka ne pripada tom automobilu, rekao je glasnogovornik karlovačke Policijske uprave Tomislav Kotić.

Policija je jučer bez uspjeha pretražila okolni teren uz autocestu i kriminalističkom obradom tek treba ustanoviti mogući identitet osobe koja je bila u vozilu.

To se vozilo jučer na 35. km autoceste Karlovac-Zagreb oko 6 sati zabilo u stražnji kraj hladnjače Mesne industrije PPK karlovačke registracije i uzrokovalo prevrtanje oba vozila i teško ranjavanje vozača hladnjače Dražena Rogulje (32).

Rogulja se nakon neurokirurškog zahvata dobro oporavlja, saznaje se u PPK-u.

Materijalna šteta procijenjena je na 55 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙