FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Werder želi zadržati Schaafa

BREMEN, 22. studenog 2005. (Hina/dpa) - Predsjednik njemačkognogometnog prvoligaša Werdera iz Bremena Willi Lemke izjavio je kakobi klub želio produžiti ugovor sa svojim sadašnjim trenerom ThomasomSchaafom iako je svjestan kako će ga teško zadržati po istekusadašnjeg ugovora na kraju sezone s obzirom da Schaaf ima mnogoponuda.
BREMEN, 22. studenog 2005. (Hina/dpa) - Predsjednik njemačkog nogometnog prvoligaša Werdera iz Bremena Willi Lemke izjavio je kako bi klub želio produžiti ugovor sa svojim sadašnjim trenerom Thomasom Schaafom iako je svjestan kako će ga teško zadržati po isteku sadašnjeg ugovora na kraju sezone s obzirom da Schaaf ima mnogo ponuda.

"Schaafu bih ponudio 'doživotni' ugovor, ali ne znam hoće li ga on prihvatiti s obzirom na ograničena sredstva kojima raspolažemo. Ostaje mi samo nadati se da će prihvatiti uvjete koje ćemo mu ponuditi", izjavio je Lemke.

Werder je pod Schaafovim vodstvom uvjerljivo najefikasniji sastav u njemačkoj prvoj ligi, u dosadašnjih 13 kola postigao je čak 38 golova, gotovo tri po utakmici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙