FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bayern bez Ballacka, Juventus bez Ibrahimovića

BERLIN/TORINO, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometniprvak Bayer Munchen u susretu petog kola A skupine Lige prvaka igratće protiv bečkog Rapida bez Michaela Ballacka i Mehmeta Scholla, aupitan je i nastup Ze Roberta.
BERLIN/TORINO, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometni prvak Bayer Munchen u susretu petog kola A skupine Lige prvaka igrat će protiv bečkog Rapida bez Michaela Ballacka i Mehmeta Scholla, a upitan je i nastup Ze Roberta.

Ballack i Scholl imaju problema s ozljedom bedrenog mišića i umjesto njih igrat će Ali Karimi i Martin Demichelis. Problema ima i Ze Roberta kojeg muči koljeno i njegov nastup je pod znakom pitanja.

Problema sa sastavom ima i Juventus. Zbog crvenog karton u dvoboju protiv Bayerna Zlatan Ibrahimović nema pravo nastupa protiv Club Bruggea. Umjesto njega mjesto u momčadi zauzet će Alessandro Del Piero.

"Imamo dovoljno kvalitetnu momčad i bez Ibrahimovića. Premda smo praktički osigurali drugi krug, želim pobjedu," najavio je trener torinske Stare dame, Fabio Capello.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙