FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Branič Roosendaala suspendiran zbog uvreda

AMSTERDAM, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo nizozemskognogometnog prvoligaša RBC Roosendaala suspendiralo je braniča JoseFortes Rodrigueza (33) nakon što je ovaj u televizijskom intervjuuuvrijedio suca Rene Temminka, koji se nalazi na listi FIFA-inihsudaca.
AMSTERDAM, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vodstvo nizozemskog nogometnog prvoligaša RBC Roosendaala suspendiralo je braniča Jose Fortes Rodrigueza (33) nakon što je ovaj u televizijskom intervjuu uvrijedio suca Rene Temminka, koji se nalazi na listi FIFA-inih sudaca.

Rodriguez je napao Temminka koji mu je u dvoboju protiv Heraclesa uručio crveni karton nakon svega pet minuta provedenih na terenu.

"Poštujem suca Temminka. Za osobu koja pokazuje simptome Downova sindroma izgradio je sjajnu karijeru," kazao je Rodriguez ispred kamera televizijske postaje Talpa. Downov sindrom je genetski poremećaj praćen fizičkom i mentalnom retardacijom.

Čelnici Roosendaala su odmah suspendirali Rodrigueza, a istragu je otvorila i Disciplinska komisija Nizozemskog nogometnog saveza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙