FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 21. studenoga

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 21. studenoga.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 21. studenoga.

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader primit će u Banskim dvorima izaslanstvo Grada Osijeka, predvođeno osječkim gradonačelnikom Antom Đapićem (11 sati). Izjave za novinare predviđene su nakon sastanka.

ZAGREB - Uoči nastavka 17. sjednice Hrvatskog sabora zasjedaju saborski Odbori. Odbor za zakonodavstvo (11 sati u dvorani Ivana Kukuljevića), Odbor za ratne veterane (11 sati u dvorani Josipa Jelačića), Odbor za informiranje, informatizaciju i medije (11 sati u dvorani Eugena Kvaternika), Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina (12 sati u dvorani Ante Starčevića), Odbor za poljoprivredu i šumarstvo (12 sati u dvorani Janka Draškovića), Odbor za obrazovanje, znanost i kulturu (12,30 sati u dvorani Ivana Mažuranića), Odbor za pomorstvo, promet i veze (13 sati u dvorani 105/I Opatička 8), Odbor za obitelj, mladež i šport (14 sati u dvorani Ivana Mažuranića), Odbor za financije i državni proračun (14 sati u dvorani Josipa Jelačića), Odbor za gospodarstvo, razvoj i obnovu (14,30 sati u dvorani Eugena Kvaternika), Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (15 sati u dvorani Ivana Kukuljevića), Odbor za ravnopravnost spolova (15 sati u dvorani Ante Starčevića), Odbor za pravosuđe (15 sati u dvorani Stjepana Radića), Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (16 sati u dvorani Janka Draškovića), Odbor za useljeništvo (16 sati u dvorani Eugena Kvaternika).

ZAGREB - Otvorenje nacionalne konzultativne radionice "Usklađivanje Direktive EU o odgovornosti za okoliš, u pogledu sprječavanja i otklanjanja štete u okolišu" (Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Ulica Republike Austrije 20, 9 sati).

ZAGREB - Briefing SDP-a o prijedlogu državnog proračuna za 2006. (press soba, Iblerov trg 9, 11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Nikice Barića "Srpska pobuna u Hrvatskoj 1990-1995." (HND, Perkovčeva 2, 12 sati).

SPLIT - Ispitivanjem bivših zatvorenika zatvora u Lori, pripadnika rezervnog sastava JNA iz Trebinja (BiH), nastavlja se suđenje osmorici bivših vojnih policajaca optuženih za ratni zločin nad civilima 1992. u Vojno-istražnom centru Lora u Splitu (Županijski sud, 9 sati).

VUKOVAR - U organizaciji ogranka Matice hrvatske Vukovar, Franjevačkog samostana Vukovar, Hrvatske matice iseljenika Vukovar i Humanitarne organizacije DORA Zagreb predstavljanje knjige "Hrvatska mojim očima i srcem" autorice Valentine Krčmar iz Toronta (Kanada), (Pastoralni centar sv. Bono, 19 sati)

Dežurni urednici:

ujutro: Neven Leskovar

poslijepodne: Dubravka Dadić

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48 08 600

Telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙